Instructie

 

 

                 Ik geef les, zowel bij mij thuis als op locatie. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

 


 

Lessen bij stal de Noorderzon

 

Ik geef met veel plezier les op mijn eigen locatie in Yde, waar ik een fijne buitenbak tot mijn beschikking heb, of met de fiets mee kan naar buiten om zo les te geven. Ook grondwerk lessen behoren tot de mogelijkheden. Ik geef les aan mensen die hun paard bij mij in pension hebben staan, maar ook kan je met je paard naar mij toe komen met de trailer. Daarnaast is er op beperkte schaal de mogelijkheid om op een ervaren paard van mij les te krijgen. De (privé) lessen hebben een duur van drie kwartier.

Vanaf maart 2019 zijn er vaste momenten in de week waarop ik lesgeef in Yde. Dit zullen in principe de woensdag en vrijdagmiddag gaan worden. Het is mogelijk om een vaste dag/tijd in te plannen, iedere week, tweewekelijks of maandelijks bijvoorbeeld, of je mag me voor een losse les uiterlijk de zondag ervóór bellen, appen of mailen voor een afspraak in de daaropvolgende week. Bij uitzondering kan er ook een ander (vast) lesmoment in de week afgesproken worden.

Tot slot heb ik voor vaste lessers de mogelijkheid om een tien lessenkaart aan te schaffen. Het voordeel is dat deze kaart goedkoper is dan tien losse lessen (zie voor meer informatie onderaan bij ‘tarieven’) en bovendien krijg je, wanneer je alle geplande opeenvolgende lessen hebt gevolgd zonder afzeggingen, één “bonus” les gratis.

 

Lessen op een andere locatie

Voor gemotiveerde groepjes mensen geef ik ook cursusdagen op locatie. Hiervoor geldt dat er minimaal vier deelnemers moeten zijn, en maximaal acht. Ook dit zijn individuele lessen van drie kwartier per persoon. Deze lesdagen zijn periodiek in te plannen, bijvoorbeeld per maand.

 

Thematische cursusreeksen

Dit jaar start ik met een cursusreeks “Grondwerk”. Inmiddels is dit voor een select groepje deelnemers begonnen met een pilot, en de bedoeling is dat dit een reeks wordt van vier maandelijkse dag(deel)cursussen waarbij stapsgewijs verschillende grondwerk technieken worden behandeld, zoals longeren met kaptoom, zijgangen, dubbellonge en galop en cavaletti training.

Met vier deelnemers kan de cursus op een ochtend of middag plaatsvinden, met maximaal acht deelnemers wordt het een hele dag. Iedere cursus zal beginnen met een demo waarin ik de te behandelende technieken demonstreer met één van mijn eigen paarden, daarop volgen individuele sessies van drie kwartier. Wanneer de cursus bij mij in Yde plaatsvindt zijn er eventueel ook leenpaarden beschikbaar.

De pilot cursus zit in principe al vol, de volgende cursusreeks voor nieuwe deelnemers staat nog niet gepland maar zal in in het loop van het jaar gestart worden. Wanneer je belangstelling hebt, individueel of met een groepje, stuur me dan een berichtje, en ik plaats je op de lijst zodat je alle informatie plus de nieuwe data als eerste te horen krijgt.

 

Tarieven

 

Privé les 45 minuten in Yde:                                                  35 euro

Privé les 45 min op locatie (minimaal 4 personen):               35 euro plus reiskosten à € 0,30 per km

Tien lessenkaart:                                                                   320 euro

 

 

 

Inloggen
van-de-noorderzon.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!